För mycket av allt

Idag var en sådan dag som vi alla med säkerhet har varit med om, hela kroppen är fastgjuten i sängen och totalt kamouflerad. Hela huvudet känns som en sörja som måste ha kudden för att förbli intakt. Jag ville verkligen inte, vem vill gå upp då?… Jo, en ville gå upp då. Zoey. Och tur är väl det. Nog för att hon är väldigt morgontrött och lugn inomhus så vill hon ut. Hon vill ha sin frukost, hon vill ut och upptäcka världen för tusende gången. Den livsglädjen lever jag för, att se henne få vara i sitt esse och bara älska det hon gör. Hur hon tittar på mig och genom en blick kan säga ”Snälla mamma, kan vi leka?”. Så Zoey är faktiskt den enda anledningen till att jag har hyfsade rutiner nu när jag går hemma om dagarna och väntar på att vi ska flytta. Vi går ut på långpromenader, stannar vid någon äng och hundarna får springa en stund, jag lyssnar vidare på mina böcker och bara njuter. Då, när vi väl är ute, så är det något av det bästa jag vet! Solen skiner, våren är på väg, hundarna är glada och nöjda och jag får vara ute och röra på mig! Så tack Zoey för att du får ut mig och får mig att ha rutiner!

Idag började jag på en ny bok, efter att försökt läsa en vanlig roman som jag efter några timmars lyssning valde att stänga av. Jag måste ha spänning i böckerna jag läser, de måste vara gripande och läsas upp med inlevelse. Jag älskar självbiografier från olika profiler som berättar om sina liv och sina livsöden. Som ni sett i mitt tidigare inlägg om mina senaste lästa böcker så är det bara sådana böcker jag läser just nu. Den nya boken jag började på heter som rubriken, För mycket av allt, skriven och uppläst av Sanna Bråding. Jag gillade den från första ordet, hela hennes uttryck och inlevelse när hon berättar om sig själv och sitt liv. Jag älskar det.

4F7C00D0-92D9-423F-B619-2D0FCA9C1DB7

Jag kommer fortsätta läsa nu, även fast att jag inte är ute och går, när jag ligger i sängen och läser H&M’s nya magasin som kom i brevlådan igår. Jag ska nog göra mig en kopp te också, känna mig nöjd över att hundarna fått en 90 minuters promenad i solen och en massa lek på en snötäckt åker.

Kram på er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>